Inschrijven als vrijwilliger

Als PSV Thielen organiseren we met veel plezier ongeveer 7 wedstrijden per seizoen. Toch kunnen we dit niet zonder jouw hulp. We zijn namelijk afhankelijk van de inzet van vrijwilligers om ons te helpen deze wedstrijden in goede banen te leiden.

Het is voor ons steeds lastiger om vrijwilligers te vinden. In de huidige tijd heeft iedereen het alsmaar drukker en drukker. Maar bedenk, het helpen bij één van onze wedstrijden is niet alleen leuk maar ook heel leerzaam. Je vangt ongemerkt tips op die jou ook kunnen helpen bij je eigen proef.

We vragen je niet om hele dagen te helpen, maar je helpt ons al enorm wanneer je een paar uurtjes tot een dagdeel kunt helpen met bijvoorbeeld het schrijven bij de jury of als ringmeester.

Via onderstaand formulier kun je één of meerdere data opgeven waarop je beschikbaar bent om te helpen. Geef daarbij graag aan welk dagdeel je beschikbaar bent en wat je graag zou willen doen.

Alvast bedankt!!

Inschrijven als vrijwilliger

  • Wanneer ik kan helpen:

  • Je kunt hieronder één of meerdere data toevoegen waarop je kunt helpen en daarbij aangeven wat je dan graag als taak zou willen krijgen.
 

Verificatie en verzenden